Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Windows Phone "Apollo" mu geliyor?

|
Bir sonraki dev Windows Phone güncellemesi hakkında detaylar ortaya çıktı! İşte bilgiler, fazlası...
Windows Phone "Apollo" mu geliyor?
Mango güncellemesinin birkaç hafta önce yayınlanmasının ardından Nokia yardımcı başkanıMichael Halbherr'in bir sonrakiönemli güncellemeyi onayladığı ortaya çıktı. Engadget'in haberine göre "Apollo" kod adında sahip güncelleme, 2012 ortalarındaWindows Phone 7 cep sahiplerine sunulacak.

Windows Phone "Apollo" ile hangiyeniliklerin geleceği henüz açıklanmasa da Halbherr, Mango'ya kıyasyla yeni sürümün "çok daha farklı" olacağını söylüyor. Verilen bilgilere göre Microsoft'un bir sonraki güncellemeyle beraber NFC (yakın alan iletişimi) desteği de eklenmesi bekleniyor.

Bunun yanında Halbherr'in "framework konumlandırma" işlevine veNokia'nın Navteq haritalarının konum bazlı hizmetlere daha iyientegrasyonuna önem verdiği öğrenildi. 

Windows Phone'un Nokia cephesinde bunlar yaşanırken, Microsoft damobil işletim sistemiyle ilgili kullanıcıları sevindirecek önemli bir açıklama yaptı.
Resmi Windows Phone 7 blog'una göre Microsoft, Mangogüncellemesini dünya çapında onu alacak tüm telefonlara göndermeye başladı

Mango güncellemesinin ardından, Microsoft'un birkaç ay boyuncabüyük bir güncelleme yayınlaması beklenmiyor. Ancak bir takım küçük düzeltmelerin yayınlanması her zaman olası.

Bakalım Mango'nun yayınlanması, WP7'li Nokia'ların çıkışı ve yeniiPhone 4S'in ardından akıllı cep yarışı nasıl bir hal alacak. Bu konuda2012'nin başlarında sanırız bir fikir edinebileceğiz.
Kaynak: CHIP Online www.chip.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...