Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

100 kişi HD video konferansı yapabiliyor!

|
100 kişinin aynı anda HD kalitesinde video konferans yapmasına izin veren inanılmaz ürün Türkiye'de!
100 kişi HD video konferansı yapabiliyor!
İletişim ve haberleşmeteknolojilerinde önde gelen çözümsağlayıcılarından Aastra Technologies, kurumsal iletişim teknolojileri pazarına yenilikgetirecek BluStar 8000i video konferans çözümünü Türkiye pazarına sundu.

Sadece tek bir tuşa basarak dünyanın her yeri ile anında videokonferans yapmaya olanak sağlayan BluStar 8000i'nin ses tanıma ve biometrik parmak izi tanıma özelliği sayesinde, kullanıcılar, kendi profilleri ve ayarlarını video konferans çözümüne tanımlayarak daha güvenli iletişim kurabiliyor.

100 kullanıcının aynı anda HD ses ve HD görüntü kalitesinde video konferans yapmasını sağlayan Aastra 8000i video konferans çözümü,1280 X 720 görüntü çözünürlüğünde 12 inç dokunmatik ekranı iledikkat çekiyor. 

H.264 kodeğini destekleyen SIP temelli BluStar 8000i, saniyede 30 kareye kadar HD video desteği sağlıyor. Gerçek zamanlı video ve çok katılımlı telekonferans yeteneklerine sahip olan ürün, ses takibi yapan 4 adet mikrofonu, 3 adet hoparlörü ve G.722 geniş bant desteğiyle ses kalitesini üst düzeye taşıyor.

Kaynak: CHIP Online www.chip.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...