Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

En Çok İndirilen Ücretsiz Android uygulamaları - 2013

|
Bugünkü yazımızda en çok indirilen ve kullanışlı Android uygulamalarını listeleyeceğiz. Dilediğinizi seçip indirebilirsiniz. :)
ÜCRETSİZ EN ÇOK İNDİRİLEN UYGULAMALARI
10-) Talking Tom Cat Free
Talking Tom Cat Free
Eğlenceli bir uygulama olan Talking Tom Cat Free'de ekrandaki sevimli kedi sizden duyduğu her şeyi komik bir sesle tekrar ediyor. :)
9-)Salla! havai fişek LWP
Salla! havai fişek LWP
Canlı duvar kağıdı olan bu uygulama ile telefonunuzu sallayarak ekranınızda havai fişekler patlatabilirsiniz.
8-)sahibinden.com
sahibinden.com
sahibinden.com Android Uygulaması ile cep telefonunuzdan detaylı arama yapabilir, "Yakınımda Ara" fonksiyonunu kullanarak etrafınızdaki emlak ilanlarına ulaşabilir, özel mesaj okuyup gönderebilir ve ilan sahiplerini tek tuş ile arayabilirsiniz.
7-) El Feneri - Tiny Flashlight
El Feneri - Tiny Flashlight Ⓡ
Cihazınız için el feneri uygulaması! İnanılmaz derecede basit ama çok kullanışlı bir el feneri uygulaması. Cihazınızın kamera LED'ini / flaşını / ekranını fener olarak kullanabilirsiniz.
6-) Mx Player
MX Player
Mx Player ile videolarınızı izleyebilirsininiz. Uygulama birçok video biçimlerini destekliyor.
5-)Instagram

Instagram
İnstagram geçen yıl en iyi ios uygulaması seçilmişti. Bu sene Android Market'te yerini alan uygulama ile harika fotoğraf çekebilir sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

4-)WhatsApp Messenger
Mesajlaşma hastalarını sevindirecek uygulama arkadaşlarınızla ve çevrenizle iletişim kurabilirsiniz.
3-)Facebook Messenger
Günümüzde Facebook hesabı bulunmayan insan elle sayılabilecek kadar azaldı. Bu uygulama sayesinde akıllı telefonunuzla arkadaşlarınızla bağlantı halinde kalabilirsiniz.

2-)Twitter
Facebook'tan sonra en çok ziyaretçisi bulunan Twitter farkı yapısıyla dikkat çekiyor. Bu uygulama sayesinden Twitter hesabınıza akıllı telefonunuz ile erişebilirsiniz.
1-)Facebook
Uygulama listesinin zirvesinde yine sosyal ağlar bulunuyor. Tabi ki en çok kullanılan sosyal ağ da liderlik koltuğuna oturuyor. Facebook Android uygulamasıyla akıllı telefonunuzla bağlantı halinde kalabilirsiniz.
Ali Tukat- Teknoklik-Özel Yazı

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...