Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Nokia 808 PureView ile 200 Metre Yükseklikten İstanbul

|
Nokia 808 PureView bu kez İstanbul’a 200 metre yükseklikten bakarak, eşi görülmemiş detaylara sahip birbirinden güzel fotoğraflar çekti.



Skypro firmasına ait özel insansız hava aracında otomatik deklanşör mekanizmasıyla çekilen fotoğraflar, İstanbul’un olağanüstü siluetinde özel bir yere sahip olan Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Haliç, Nakkaştepe ve Tarabya gibi farklı açılardan Boğaziçi, Kadıköy-Moda sahil şeridi ve Kilyos gibi noktaları konu aldı.

Nokia 808 PureView ile çekilen panoramik İstanbul fotoğraflarınıwww.facebook.com/NokiaTurkiye  adresindeki Nokia Türkiye Facebook sayfasında görmek mümkün.
  Nokia 808 PureView yüksek çözünürlüklü 41 megapiksel sensör, Carl Zeiss mercek ve Nokia’nın geliştirdiği over-sampling teknolojisini bir araya getiriyor. Bu, 2/3, 5 ve 8 megapiksel gibi standart çözünürlüklerde bile netlikten ödün vermeden zoom yapabilmek ve yedi piksellik bilgiyi bir piksele sıkıştırmak suretiyle hayal edebileceğiniz en net görüntüyü elde edebilmek anlamına geliyor. Nokia 808 PureView, herkesin her koşulda bir profesyonelin elinden çıkmışgibi görünen fotoğraflar çekebilmesine olanak tanıyor. Böylece yüksek çözünürlüklerde (maksimum 38 megapiksel) görüntüleri yakalamak, zoom yapmak, keserek yeniden>>Asus’un Yeni Bombası Zenbook U500 UltrabookYazıya ulaşmak için tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...