Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Beats Kendi Akıllı Telefonunu mu Yapacak?

|
HTC’nin üst düzey akıllı telefonlarından aşina olduğumuz Beats Audio etiketini yakın zamanda bambaşka şekillerde görürseniz hiç şaşırmayın.




İşte şirketin şaşırtıcı gelecek planları: Üst düzey ses çözümleri üreten Beats Electronics firması HTC’nin akıllı telefonlarındaki olmazsa olmazlardan biri haline geldi. Şirket buradaki popülaritenin farkına varmış olacak ki yeni alanlara yelken açma planları içersine girmiş.

                                                     TUKAT BİLİŞİM'İN KATKILARIYLA
Söylentilere göre şirket tamamen kendi markasını taşıyan bir akıllı telefon geliştirmek istiyor. Üst düzey ses özelliklerine sahip bir Android’li akıllı telefon geliştirmeyi planlayan Beats Electronics’in bu kapsamda güvendiği isim ise HTC. Eğer iddialar doğru çıkarsa HTC tarafından üretilmiş ve özel Beats kullanıcı arayüzüne sahip bir Beats Phone görmemiz 2013 içinde olanaklı. Şirketin bir diğer planı ise Beats TV. Gelişmiş ses performansı ile kendi potansiyelini yaratmayı amaçlayacak olan bu modelde ise Beats Electronics muhtemelen Samsung ile birlikte çalışacak. Smart TV portföyüne dahil olması düşünülen Beats TV’nin müzik odaklı üst düzey yeteneklere ve gelişmiş bağlantı seçeneklerine sahip olabileceği konuşulanlar arasında.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...