Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

TTNet'ten 2 ay hediye Tivibu!

|
Tivibu keyfini yaşamak isteyenler, şartları yerine getirdiğinde 2 ay hediye Tivibu'ya sahip oluyor!
TTNet'ten 2 ay hediye Tivibu!
TTNET, Tivibu Ev satışlarında yenibir dönemi başlatıyor. Türkiye'detelevizyon yayıncılık anlayışını değiştiren Tivibu Ev'e yeni aboneolmak isteyenlere iki aylıktelevizyon hizmeti hediye ediliyor.Kampanya kapsamında 29,90 TL'ye Tivibu Ev Standart Pluspaketinin yanında, 4 ekrandan kesintisiz TV keyfi sunuluyor.

Bu benzersiz televizyon deneyiminihemen yaşamak isteyenler için başlatılan kampanya kapsamında müşteriler 2 ay hediye kullanıma sahip oluyorlar. Yani şimdi Tivibu Ev abonesi olanlar 12 ay ödemeyapmak yerine sadece 10 aylık hizmet bedeli ödüyorlar.

Tivibu Ev üyesi olanlar, evde, yolda, trafikte her noktadan sevdiği programları seyrederek dört ekranda kesintisiz TV keyfi yaşıyor.

Tivibu Ev, IPTV teknolojisi sayesinde geleneksel televizyon yayınlarının sunamadığı pek çok hizmeti bir arada sunuyor. Tekrar-İzle özelliğiyle izleyici kaçırdığı pek çok programı yeniden izleyebiliyor. Bir programı yarıda bırakmak zorunda kalanlar, Durdur-İzle özelliği sayesinde yayını durdurarak, daha sonra kaldıkları yerden seyretmeye devam edebiliyor. Ayrıca Tivibu Ev aboneleri ayda 500 film, 1200 bölüm dizi, 2000 belgesel, müzik ve çocuklara yönelik içeriklerden herhangi birini seçerek izleyebiliyorlar. Tivibu Ev paketine abone olmak isteyenler bir defaya mahsus kurulum ücretini 12 ay taksitle ayda 3.5 TL şeklinde ödeyebiliyor. 

Basın bülteninden derlenmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...