Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Mozilla Firefox 15 yayınlandı! - İndirin

|

İnternet dünyasında en çetin rekabetin yaşandığı alanlardan birisi de şüphesiz ki web tarayıcıları cephesi. Son dönemde elini bir hayli hızlı tutan Mozilla ekibi, performans konusunda önemli yenilikler yaptığı Firefox 15′i resmi sitesi üzerinden internet kullanıcılarının hizmetine sundu.
Mozilla mühendislerinin, bu sürümde performans odaklı bir yenileme yaptıkları ilk bakışta belli oluyor. Performans konusunda bazı kullanıcılarını şimdiye kadar tatmin edemeyen Firefox, son sürümünde eklentilerin gereksiz bellek kullanımını engelleyerek programın açılış süresinde 1.5 saniye gibi önemli bir iyileştirme sağlamayı başardı.
Performans konusunda önemli bir adım atan Firefox, görsel tasarımını ise tamamen koruyor. Ancak kullanıcıların ilk etapta farkedemeyeceği bazı değişiklikler mevcut. Örneğin Firefox’ta güncelleme için bir pencere açılır ve kullanıcıya güncelleme yapmak istediği eklentileri sorardı. Firefox 15 ile birlikte artık bu pencere ortadan kalkıyor. Siz internette dolaşırken güncellemeleri otomatik olarak indiren Firefox’u tekrar açtığınız da güncellemeler yüklenmiş olarak karşınıza geliyor.

Firefox 15 indirmek için tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...