Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

AMD işlemci fiyatlarında indirime gidiyor!

|
AMD işlemci fiyatlarında indirime gitmeye hazırlanıyor. Pazartesi günü gerçekleştirilecek yeni fiyat düzenlemesi kapsamında AMD, masaüstü sistemler için hazırladığı Phenom II, Fusion ve FX işlemci ailelerinde, modeline göre %1 ile %23 arasında değişen oranlarda fiyat indirim yapacak.
 
Detaylarını aşağıdaki tabloda bulacağınız yeni fiyat düzenlemesi kapsamında fiyatı en çok düşecek modelin %23'lük indirim ile 81$'a gerileyecek dört çekirdekli Phenom II X4 955 Black Edition'ın olduğunu görmekteyiz. İndirim oranı en düşük olacak işlemci ise sadece %1'lik kesinti ile 102$'dan 101$'a gerileyecek çift çekirdekli Phenom II X2 560 BE.
 
AMD'nin en hızlı masaüstü işlemci modeli olan 8 çekirdekli FX-8150 modelinin fiyatı da 205$'dan 183$'a çekilecek. Yeni bir oyun bilgisayarı toplamak isteyenler için düşen fiyatı ve yüksek hız aşırtma başarımıile FX-8150'yi daha fazla dikkate alabilirler. Bu indirim ile birlikte FX işlemci ailesinin başlangıç fiyatı da neredeyse 100$ seviyesine kadar gerilemiş olacak. 
 
Fiyat indirimleri ile birlikte AMD ürün gamına yeni bir FX işlemci modeli daha dahil ediyor. 112$'lık fiyat üzerinden satışa sunulacak dört çekirdekli FX-4130 modeli, standart olarak 3.8GHz'de görev yapıyor ve Turbo Core teknolojisi ile 3.9GHz'e otomatik olarak çıkabiliyor. Seviye 3 bellek kapasitesi 4MB olan FX-4130 işlemcisinin ısıl taasarım gücü ise 125 Watt olarak açıklanmış durumda. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...