Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Honda Civic HB - 2012 (Özellikleri, resimleri, fiyatı)

|

Özellikleri:

Yeni Civic Hatchback özgün ve devrim yaratan kompakt tasarımıyla tüm sıradan kalıpları yıkıyor... Sportif tasarımın simgesi Civic HB, yenilenen ön tasarımı ve jantları, çevreci Alcantara koltuklarıyla fark yaratıyor. 1.4 lt’lik 100 PS i-VTEC 6 ileri i-Shift ve manuel şanzıman seçeneklerine sahip Yeni Civic HB Comfort ve Sport olmak üzere 2 farklı donanımıyla kullanıcılarına hitap ediyor. 

Civic HB’in dinamik gorünümünden, akılcı tasarlanmış geniş iç hacmi ve her kullandığınızda sizi heyecenlandıracak sürüş keyfinden vazgeçemeyeceksiniz.

Keskin hatları, kıvrak geçişleri ve sağlam duruşuyla sportif tasarımın simgesi Honda Civic HB, yenilenen dizaynı ve gelişen donanım özellikleriyle zenginleşti. Keskin hatlar, kıvrak geçişler ve akıcı çizgileriyle Civic Hatchback daha da sportifleşti. Sıradan kalıpları yıkan Honda Civic Hatchback’in yeni ön tasarımı, çevreci Alcantara koltuklar ve yeni tasarlanmış jantlar ile tamamlanıyor. Sonuç: Akıcı çizgilerle daha da sportifleşen, sahip olmanın gururunu yaşayabileceğiniz, her kullandığınızda size zevk verecek bir dinamizm ve performans.

İç tasariminda değişen çevreci Alcantara koltuklar konforunuzu arttırırken çevreye duyarlı olmanın hazzını yaşatıyor. Çok yönlü katlanabilir koltuklarla yenilenen koltuk döşemeleri, geniş iç hacme eşlik ediyor... İç tasarımın sportif ruhuna ambiyans katıyor. Multipleks gösterge paneli ile yoldan gözünüzü ayırmadan otomobilinizi güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Mavi ışık aydınlatmalı gösterge paneli de hem gözünüzü yormaz hem de çok şık bir ortamda olduğunuzu size hissettirir. Yeni Civic HB sahip olmanın gururunu yaşayabileceğiniz, her kullandığınızda size zevk verecek bir dinamizm ve performans vaad ediyor.
İç kabin genişliğiyle bilinen Civic Hatchback, 803mm’lik ön ve arka yolcu arasındaki mesafesiyle bir üst sınıf otomobillerle yarışıyor. 
Arka koltuklarda, basit bir işlem ile 60:40 oranında bölünen koltuklar yatırıldığında düz bir zemin elde ediliyor. Civic Hatchback böylece 1.282 lt. ile sınıfının en geniş bagaj hacimlerinden birine ulaşıyor. Ayrıca 60:40 bölünebilen koltuk tabanları kaldırılarak sırt bölgesine kilitlenebiliyor, böylece bagaj bölümüne sığmayacak kadar uzun objelerin kolayca taşınabilmesi mümkün oluyor. Özel tasarlanmış arka koltuk kafalıkları sayesinde, ön koltuklar en geride olsa bile, katlandığında kafalıklar ön koltuklar tarafından engellenmiyor.

Tek hareketle aşağı ve yukarı katlanabilen sihirli arka koltuklar ile siz ve sevdiklerinizin konforunu arttırıyor. Tamamen yatabilen ön yolcu koltuğu ise kabin içi yükleme kapasitesini maksimum seviyeye çıkarıp, dilediğiniz herşeyi yenilenen Civic Hatchback’e sığdırmanıza olanak sağlıyor.

Üstün guvenlik önlemleriyle Euro NCAP’ten 5 yildiz almayi başaran Civic Hatchback’te ABS’nin yanı sıra maksimum frenleme performansını ve dengesini sağlamak için Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi (EBD) bulunuyor. Ayrıca dönüşlerde, hızlanmalarda ve ani manevralarda sürücünün aracı kontrol etmesine yardımcı olacak Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA) mevcut. Bu sistem fren kuvvetini duruma göre sağ veya sol taraftaki tekerleklere yönlendiriyor, fren ve gaz sistemlerini düzenliyor. Ön koltuklarda aktif gergili emniyet kemeri ile aktif kafalıklar, arka koltuklarda oturan yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıklarını gösteren güvenlik sistemi, yokuşta kalkış desteği de Civic HB’in üstün güvenlik önlemlerinden bazıları.

Honda Civic HB resimleri

2011 IAA: New Honda Civic Hatchback Civic hatchback 2012 8
Fiyat
Model       Vites TipiMotor Hacmi      Yakıt TürüTavsiye Edilen Fiyat (TL)
Sporti-Shift1.4Benzin49.790
ComfortDüz Vites1.4Benzin44.840
Comforti-Shift1.4Benzin46.840

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...