Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Nokia E6 Özellikleri ve İncelemesi

|

Ultra kompakt. Rakipsiz pil ömrü.
Özel ve iş hayatındaki tüm ihtiyaclariniz ultra kompakt bir akıllı telefonda bir araya geliyor. Fotoğraflar ve web sayfaları tam dokunmatik ekranda olağanüstü net görünür. Ayrıca hızlı ve tek elle yazma için ideal bir gerçek Q klavye hayatınızı kolaylaştırır. Uzun pil ömrü sayesinde cihazınızı istediginiz gibi kullanabilirsiniz.
İş yaşamında fırsatlar her an ortaya çıkabilir. Nokia E6’da kolayca giriş ekranınıza gerçek zamanlı e-posta*, rehber ve takvim girişleri sunmak için Microsoft Outlook ile senkronize edebilirsiniz. Her zamankinden verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Yoldayken Word, Excel ve PowerPoint belgeleri oluşturun, düzenleyin ve paylaşın ve Microsoft Communicator Mobile uygulamasını kullanarak iş arkadaşlarınızla iletişim kurun. 
Her şey kutudan çıktığında kullanıma hazırdır ve e-posta ve sosyal ağlar ile tam entegredir. Bu şekilde doğrudan giriş ekranınıza iş ve kişisel hesaplarınızdan gerçek zamanlı e-posta alabilirsiniz. Ayrıca gelişmelerden sürekli haberdar olmanızı sağlamak için 24 saat 7 gün canlı Facebook ve Twitter guncellemeleri alabilirsiniz. Size sadece istediğiniz içeriği seçmek kalır.
Yeni e-posta mesajları, en son Facebook ve Twitter yayınları, haber başlıkları ve çok daha fazlası... Gereksinim duyduğunuz her şey bir bakışta karşınızda. Tek dokunuşla daha da fazla favori uygulamanıza erişmek için beş özelleştirilebilir giriş ekranına kısayollar ekleyebilirsiniz.

Facebook* ve Twitter* için uygulamalar ve iş uygulamaları, haritalar ve çok daha fazlası... Ancak bu sadece bir başlangıç. Nokia Mağaza'da seyahatten mesajlaşmaya ve en son oyunlardan diğer birçok uygulamaya ulaşabilirsiniz. Nokia Mağazadaki içerikle hayatınız daha kolay ve eğlenceli.
Nokia E6, bilgilerinizi güvenle saklayacak sınıfının en iyisi güvenlik ve cihaz yönetimi özelliklerine sahip, iş için ideal bir cihazdır. 25'den fazla Microsoft Exchange ActiveSync politikaları da dahil olmak üzere, kurumsal e-posta için en iyi bilinen güvenlik, şifreleme ve kimlik doğrulama politikalarının çoğunu desteklenmektedir. Güvenli intranet erişimi, artı cihaz kilidi ve bellek gibi diğer özellikleri edinin
Teknik Detaylar :
Boyut: 115,5 x 59 x 10,5 mm
Ağırlık (batarya dahil): 133 g
Dahili hafıza: 8 GB
Harici MicroSD hafıza kartı ile (cihaz açıkken değiştirilebilen) 32 GB'a kadar destek
Fotoğraf, belge ve çok daha fazlasını depolamak için USB toplu hafıza cihazı olarak kullanabilirsiniz*
* Bunun için Nokia CA-157 Adaptör Kablosunu kullanmanız gerekir.
Ekran boyutu: 2.46" TFT LCD Çözünürlük: VGA (640 x 480), inç başına piksel: 326ppi 16,7 milyon renk Kapasitif dokunmatik ekran Yönlendirme sensörü (İvmeölçer) Pusula (Manyetometre) Yakınlık sensörü Ortam ışığı dedektörü
iziksel tuşlar (ara ve bitir, güç tuşu, giriş, takvim, rehber ve eposta tuşu, kilit tuşu, ses seviyesi tuşları, sessiz tuşu)
Parmakla dokunarak kontrol
Tam Q klavye
Kapasitif işaretleme kalemi kullanma olanağı
Kaynak : Nokia Türkiye - Hazırlayan : Ali Tukat






1 yorum:

tukat dedi ki...

Deneme.

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...