Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Transcend, JetFlash 760 USB 3.0 Bellekkerini Sundu

|
trns-760.jpg
Dünyanın lider depolama ve multimedya ürünleri markalarından Transcend, en yeni USB 3.0 flash sürücüsü, JetFlash 760'ı duyurdu. Yeni JetFlash 760 USB 3.0 teknolojisine sahip ve önceki nesil ürünlere göre iki kat daha hızlı olmasının yanısıra sürgülü yapısı ile performans ve stilin güzel bir örneğini oluşturuyor.

Parmağınızın kolay ve basit bir hareketiyle kolayca ileri veya geri hareket ettirebileceğiniz USB konnektörü sizi "kapak" ile ilgili her türlü düşünceden kurtarıyor. Ultrasonik kaynak teknolojisi ile daha sağlam ve dayanıklı yapılmış kasası sayesinde güvenle her ortamda kullanılabiliyor. JetFlash 760 taşıması kolay, pratik ve renkli yapısının yanısıra aynı zamanda uygun fiyatlı.
Transcend'in JetFlash serisi ürünleri, limitli ömür boyu garantisi ile son kullanıcıya ulaşırken, Transcend Elite adlı özel veri yönetimi aracı da ücretsiz olarak sunuluyor. Bu yazılım sayesinde kullanıcılar websitesi hesaplarını sürücü üzerinde tanımlayarak belleklerini bir anahtar gibi kullanabiliyorlar yada izinsiz girişleri engellemek amacıyla geçici olarak bilgisayarlarını kilitleyebiliyorlar.
Transcend, JetFlash USB Flash sürücüler, StoreJet harici disk sürücüler, kart okuyucular ve eski bilgisayarlarınız üzerinde USB 3.0 teknolojisine sahip olmanızı sağlayan genişletme kartları gibi USB 3.0 teknolojisine sahip geniş bir ürün gamına sahip ve Türkiye'de seçkin perakende mağazalarda bu geniş ürün gamıyla kolayca bulunabiliyor.
Son olarak JetFlash 760'ın tavsiye edilen perakende fiyatının 4GB için 17USD, 8GB için 23USD, 16GB için 34USD ve 32GB'lık model için 67USD civarında olduğunu belirtelim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...