Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

GIGABYTE MA78GM-S2H

|
Image Description
Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden olan GIGABYTE UNITED INC., IGP (Anakarta Tümleşik Grafik İşlemcisi) grafik performansında en üst seviyeyi sağlayan AM2+ platformu için ilk DirectX® 10 IGP çözümü olan AMD 780G yonga setli en son GA-MA78GM-S2H anakartını duyurdu.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H motherboard 780G chipset
AMD 780G yonga setine dayanan GIGABYTE GA-MA78GM-S2H, oldukça düşük gecikme süresi, yüksek bant genişliğine (5200MT/s) sahip Hyper Transport 3.0 teknolojisi ile birlikte en son AM2+ Phenom™ serisi işlemcilerin yanı sıra AMD AM2 Athlon™64 serisi işlemciler için destekle birlikte geleceğe yönelik üstün işlemci tavan boşluğu sunmaktadır.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H motherboard Back
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H’nin kalbinde daha yüksek genel görsel deneyimi için daha fazla ayrıntı ve daha fazla gerçeğe yakın görüntü sağlayan DirectX® 10 grafik desteği ile ATI Radeon™ HD 3200 grafik çekirdeği bulunmaktadır. 1500 veya daha üstü 3DMark06 skoru ile rekor IGP grafik performansı sunan GIGABYTE GA-MA78GM-S2H olağanüstü HD (yüksek tanımlı) multimedya deneyim sağlar. Sorunsuz bir şekilde görüntü izleme için ATI Avivo™ HD teknolojisi desteğine ek olarak, GA-MA78GM-S2H oldukça düzgün resim kalitesi ve düzgün görüntü oynatma ile daha az güç tüketerek yenilikçi ATI UVD™ teknolojisi için destek ile en son Blu-Ray™ HD içeriğin kayıttan oynatılmasını sağlar.
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ayrıca kullanıcıların arttırılmış oyun performansı, verimlilik ve güç etkinliği için ilave bir ekran kartı ekleyerek, ve entegre ATI Radeon™ HD 3200 grafik çekirdeğini birleştirmesini sağlayarak inanılmaz ATI Hybrid Graphics teknolojisini desteklemek üzere ilave bir PCI-E 2.0 x16 grafik arabirimi sağlamış olur.
Desteklenen ATI Hybrid Graphics Teknolojileri
ATI Hybrid CrossFireX™
Eş zamanlı olarak çalışan entegre ve harici grafik motorları (ATI Hybrid CrossFireX onaylı VGA kartlardan ATI Radeon™ HD 2400 ve 3400 serisi) ile oyunları tamamen yeni bir seviyeye taşımak ve daha hızlı resimleme oranı sağlayarak 3D grafik performansını %70’e kadar hızlandırır.
ATI SurroundVIew™
Kullanıcıların verimliliklerini en üst seviyeye çıkartmaları için, ayrı bir grafik kartı eklenerek 4 veya daha fazla monitör için destek sağlar.
ATI PowerPlay™
Azaltılmış sistem sıcaklıkları ve fan gürültüsü için grafik işlemcisi boşta veya minimal kullanımdayken güç tüketimini azaltmaya yardımcı olmak üzere güç tasarruf profilleri sağlayan akıllı güç yönetimi.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H motherboard rear I/O panel
HDCP ile entegre bir DVI/HDMI arabirimi barındırmanın yanı sıra, GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 106dB sinyal-gürültü oranı ile sinyal iletimi sırasında gürültüyü önemli derecede azaltan yerleşik yüksek tanımlı 7.1 + 2 kanal Realtek ALC889A ses yongası ile donatılmıştır. Blu-Ray™ HD medyası için Tam Hızda Kayıpsız ses desteği sağlayan GA-MA78GM-S2H en üst seviye ev sinema eğlence deneyimini sağlar.
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ayrıca en üst seviye sistem istikrarı ve güvenirliği sağlayarak, CPU VRM bölgesi için Katı Kapasitör tasarımı içererek en yüksek kalitedeki bileşenleri barındırır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...