Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

İnceleme: Online yazı tahtaları

|

Düşünceleri ve fikirleri aktarmanın en iyi yolu kimi zaman çizim yapmak olabiliyor. Online yazı tahtaları düşüncelerinizi görselleştirmede size yardımcı olacak.

A Web Whiteboard, bilgisayar, tablet veya akıllı telefonunuzda kolayca kullanabileceğiniz çizim yapmaya ve yaptıklarınızı tüm dünyayla paylaşmanıza olanak sağlayan bir beyaz tahtauygulaması. Senko Rasic tarafından geliştirilen uygulama gerçek bir beyaz tahtanın minimize edilmiş halini kullanıcılarına sunuyor.
HTML5'le yazılan uygulama düzgün çizimlere olanak sağlamanın yanı sıra işlevselliği açısından şüphe uyandırıcı olabilir zira kullanıcılara 7 temel renk seçeneği, 3 farklı fırça boyutu ve paylaşım seçenekleri içeren bir menü sunuluyor. AWW, klasik bir beyaz tahtanın sunduğu karalama ve not düşme özelliklerine sahip. AWW ile yaptığınız çizimleri, FacebookTwitter ve Reddit'de paylaşabiliyorsunuz.Uygulama, dosyaları PNG formatında kaydetme imkânı da sunuyor. AWW'ye buradan ulaşabilirsiniz.
İkinci bir beyaz tahta uygulaması olan Twiddla, işlevselliği öne çıkaran çevrimiçi bir araç. Twiddla takımı, kullanıcılarına daha fazla menü aracı sunmak ve performanslarını arttırmak için çabalıyor. Fırça boyutu ve renk özelleştirme gibi standart çizim seçeneklerine ek olarak Twiddla, belgeleri, resimleri ve Web sayfalarını doğrudan tuval içine almanıza ve üzerinde çalışmanıza olanak sağlıyor. Kullanıcılar tuval üzerinde işaretlemeler ve şekiller yapabilir, metin yazabilir ve hatta matematiksel formüller ekleyebilirler. AWW gibi çalışma alanlarının paylaşımının yanı sıra Twiddla, VoIP özelliğiyle video & audio konferans imkânı sunmakta. Kod satırları, Widget, matematik formülleri ve belge ekleme özellikleri bu online uygulamayı Web'deki en işlevsel yazı tahtası uygulamalarından biri haline getiriyor. Twiddla'a buradanulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...