Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Altı farklı paketle Windows 7'yi renklendirin

|
6 yeni Windows 7 paketi ile Android, iOS, Mac OS X, Mango, Ubuntu veya Windows 8 temaları emrinizde!
Altı farklı paketle Windows 7'yi renklendirin

Aksiyon dolu Transformers filmlerinde zararsız araçlar devasa robotlara dönüşüyorlar. Sizler için hazırladığımız dönüşüm paketlerinde de benzer bir durum söz konusu. Fakat burada masaüstünüze devasa bir görünüm kazandırıyoruz.
Windows 7 işletim sisteminize biraz can vermek istiyorsanız hazırlamış olduğumuz tasarım paketleriyle çok farklı işletim sistemlerini deneyebilirsiniz. Android, iOS, Mac OS X, Mango, Ubuntu veya Windows 8 stillerini kullanmak mümkün.

Üstelik tamamen otomatik çalışan kaplama paketleriyle birlikte farklı araçlar da emrinizde. Bu bağlamda duvar kağıtları, simgeler, giriş ekranı ve hatta bir Dock bile mevcut. Tüm bunlar paketlerle birlikte bilgisayarınıza kuracağınız ve sonrasında kolayca kaldırabileceğinizRocketDock, Universal Theme Patcher ve Resource Hacker ile mümkün oluyor.

Madalyonun diğer yüzü
Dönüşüm paketleri sisteminizde bazı girdiler oluşturuyor ve bunlar daileride bazı sorunlara yol açabilir. Bu bağlamda paketleri yüklemeden önce bir geri yükleme noktası oluşturmakta fayda var. Her ne kadar paketlerin hepsi beraberinde kendi silme araçlarını getirseler de gerektiğinde çalışan bir sisteme anında dönebilmek için geri yükleme noktasını elinizin altında bulundurmakta fayda var.

Android Skin Pack 
Android Skin Pack
Kolayca kurup kaldırabileceğiniz tasarım paketleri ile Windows'u bir anda Android'e benzetebilirsiniz. Android Skin Pack bu bağlamda mükemmel başarılı bir paket.
Android Skin Pack 

Temanın yanında açılış ekranı da gelmekte.

Download: Android Skin pack
Android Skin Pack

iOS Skin Pack 
iOS Skin Pack
Apple fanatiklerine müjde. iOS arabirimini artık Windows'ta da kullanabilecekler.


Download: iOS Skin Pack
Kaynak: CHIP Online www.chip.com.tr 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...