Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Taşınması kolay dizüstü!

|
Acer'dan Netbook gibi taşınması kolay, ancak klavyesi normal boyutta bir dizüstü!
Pencereyi Kapatmak için tıklayın
Netbook gibi kolay taşınabilir amanormal boyutta bir klavye ve çoklu görevler için yeterli bir performansarayanlar için en ideal boyutun 11.6'' ekran olduğunu düşünenAcer, bu ihtiyaçtan yola çıkarak ''Yeni Aspire One 722''yi Türkiye'de satışa çıkardı.

11.6" Aspire One 722 size gittiğinizher yerde HD deneyimler sunmak için tasarlanmış.

AMD C-50 işlemci size daha hızlı işlem ve hızlandırılmış online videoizleme imkanı sunar. ATI Radeon HD 6250 grafikler tarafından iyileştirilen internet videolarının, filmlerin ve daha birçoğunun HDolarak keyfini çıkarabilirsiniz . Microsoft DirectX 11 ve aileniz ve arkadaşlarınızla HDMI aracılığıyla büyük ekranın tadını çıkarmanız için 1080p video çıkışı da dahil olmak üzere en son standartlar desteklenmektedir. Ayrıca bir multi-in-1 kart okuyucu Secure Digitalve MultiMediaCard formatları aracılığıyla medya paylaşımını kolaylaştırır.
İyi bir tasarım ve sadece 1.35kg

Aquamarin, Siyah Elmas veya Burgonya Kırmızısı seçenekleriyleince ve şık kapağa yumuşakçadokunmuş dalgalı bir tasarımın yanı sıra rahatlatıcı bir duygu ve bir görsel cazibeye sahip. İçinde ise, avuç dayanağı kısmındaki yumuşak mat boya parmak izlerini ve lekeleri önler ve tam boy klavye ve çokluhareket özellikli touchpad gelişmiş navigasyon sağıyor. 1.35 kg ağırlığında olan Aspire One 722 sonderece mobil ve ince Acer MiniGo adaptörü öncekinden % 40 daha hafif.

Çevre Dostu platform

ENERGY STAR 5.0 – Enerjiyi muhafaza eden ve iklim değişikliğiyle mücadele eden sertifikalı bir enerji tasarrufu ürünü. WEEE –Atık Elektrikli ve Elektronik Cihazlar yeniden kullanım ve geri dönüşüm içindir. RoHS – Tehlikeli Madde Kullanımının Sınırlandırılması e-atık kullanımını azaltır. Cıvasız – ekran ve tüm platform cıvasız olduğu için tehlikeli madde üretimi azaltılmış olur. LED arka aydınlatma paneline sahip olması bu mini dizüstü bilgisayarın civa içermediği ve standart mini dizüstü bilgisayar ekranlarıyla karşılaştırıldığında % 22,2 oranında güç tasarrufu sağladığı anlamına gelir.

Fiyat: 447$ (kdv dahil)**Şu anda sadece siyah ve kırmızı rengi mevcut.

Basın bülteninden derlenmiştir.
Bilgi için: Acer
Telefon: (212) 261 62 02

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...