Sade, rahat teknoloji keyfiniz.™

Smile ADSL'den D-smart kampanyası!

|
KAMPANYA HAKKINDA

internet fiyatına "D-Smart + limitsiz internet" ayda sadece 69TL
D-Smart Net abonesi olacak herkese D-Smart HD Maxi paket hediye. D-Smart Net’e geçin, D-Smart’ın zengin dünyası ile hemen tanışın.

adsl aboneliğiniz varsa internetinizi D-Smart’a nasıl taşırsınız? 
D-Smart Net dışında farklı bir adsl aboneliğiniz varsa ister bireysel abone, ister kurumsal abone olun, artık internet hizmetinizde herhangi bir kesinti olmadan, hızlı, kolay ve zahmetsiz olarak hizmet aldığınız internet servis sağlayıcınızı değiştirebilirsiniz. 
D-Smart Uydu Alıcısı : D-Smart’a uyumlu ön panelde modül yuvası bulunan uydu alıcılarıdır. D-Smart’ın sunmuş olduğu kanal içeriğinin dışında farklı uydulardaki hem şifreli hem de şifresiz kanalların modül ve kart ile izlenebilmesine olanak sağlayan cihazlardır.

D-Smart HD Uydu Alıcısı : Yüksek görüntü ve ses kalitesinde TV izleme keyfini daha üst seviyelere çıkaran cihazlardır. Görüntünün daha çok pixele yayılarak daha fazla detayın elde edilmesini sağlamaktadır.

D-Smart HD+ Uydu Alıcısı : İçindeki hard disk sayesinde dilediğiniz programı kayıt etmeyi, daha sonra da izlemeyi sağlayan cihazlardır. D-Smart HD+ uydu alıcısı ile canlı yayını geri sarabilir, aynı anda iki yayını kaydedebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yada düşüncelerinizi yazabilirsiniz...